ONLINE BOEKEN

Perfectioneren

Wie kent het niet, na een paar afdalingen voel je je benen, je bent moe en wellicht zelfs een beetje gefrustreerd, omdat het niet gaat zoals je wil en zoals je tijdens je laatste wintersportvakantie gestopt bent.

Zeker ook de ervaren skiër, die al jaren op de piste te vinden is, gunt zichzelf een opfriscursus en boekt een professional voor zichzelf.

Al na een paar bochten weet hij of zij precies wat er nog verbetert kan worden om het skiplezier terug te brengen of te vergroten. Na twee uur privéles skiet u volgens de nieuwste techniek met minder kracht en meer souplesse en kunt u weer echt genieten van uw wintersport.

De training zou nu gaan beginnen

Skitouren Skischule Gerlos Total

Onze leraren werken het hele jaar aan hun conditie, zodat ze zich in de winterperiodes helemaal uit kunnen leven op de pistes.

Gescheurde kruisbanden, verdraaide knie of een gebroken been, dit zijn de rampscenario’s die je kan bedenken bij de wintersport.

In het bijzonder wanneer je 1 keer per jaar gaat skiën zijn de risico’s groter. Een goede voorbereiding is daarom van groot belang. Natuurlijk is het beste het hele jaar door sportief bezig te zijn, maar wintersporters moeten minimaal 3 maanden van tevoren beginnen met een goede voorbereiding.
 

Contact

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

Schischule Gerlos Total, Privatunterricht
Klicken Sie hier, um diese Seite bei Facebook empfehlen zu können. Bereits beim Anklicken werden Daten zu Facebook übertragen.

Social Media

Partner / Sponsors

Elan Skis

Kontakt

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

webdesign by Gerhard Flatscher, 2016