Perfectioneren

Wie kent het niet, na een paar afdalingen voel je je benen, je bent moe en wellicht zelfs een beetje gefrustreerd, omdat het niet gaat zoals je wil en zoals je tijdens je laatste wintersportvakantie gestopt bent.

Zeker ook de ervaren skiër, die al jaren op de piste te vinden is, gunt zichzelf een opfriscursus en boekt een professional voor zichzelf.

Al na een paar bochten weet hij of zij precies wat er nog verbetert kan worden om het skiplezier terug te brengen of te vergroten. Na twee uur privéles skiet u volgens de nieuwste techniek met minder kracht en meer souplesse en kunt u weer echt genieten van uw wintersport.

Am Bach - Appartementen

Unieke ligging in de Winter

Op zoek naar iets bijzonders? … het liefst in het centrum en in directe omgeving van de nieuwe Gondelbaan?

De appartementen bevinden zich op een fantastische locatie gelegen aan een ruime weide, aan de rand van het bos en tòch in het centrum op slechts 200 meter van de nieuwe en moderne Dorfbahn!
De besneeuwde afdaling in het centrum brengt u tot op 200 meter van ons appartementencomplex.

Om u voldoende tijd te geven om te genieten van al hetgeen Gerlos te bieden heeft, worden de appartementen in de winter dagelijks schoongemaakt.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de appartementen te boeken met dagelijkse verse broodjesservice of met ontbijtbuffet (in het hotel van onze buren op slechts 200 meter).

Alle voorzieningen bevinden zich in een omtrek van 200 tot 500 meter. Denk aan supermarkt, restaurants, cafés, bars, kortom alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie.

Ieder appartement biedt plaats aan 2 tot 5 personen en is 65m2 groot.
2 slaapkamers, ruime woonkeuken, badkamer, toilet, hal, balkon of terras
Wasmachine, droger

In Gerlos bent u niet persé een auto nodig tijdens uw vakantie. U kunt deze gedurende uw verblijf voor ons appartementencomplex parkeren.


Ieder appartement biedt plaats aan 2 tot 5 personen en is 65m2 groot.
2 slaapkamers, ruime woonkeuken, badkamer, toilet, hal, balkon of terras
Wasmachine, droger

Unieke ligging in de Zomer

Grote ligweide & Kinderspeelplaats met basketbal en trampoline

Het hooggelegen ski- en wandelparadijs Gerlos vormt samen met Königsleiten, Gerlosplatte/Hochkrimml en Zell am Ziller de “Zillertal-Arena”: Eén van de grootste aaneengesloten ski- en wandelgebieden van Oostenrijk. Zonder te overdrijven: Gerlos is dé actieve plaats voor jong en oud. Zoals het spreekwoord zegt: ‘Niets moet, alles mag.’

 • Wandelen:Gerlos is met zijn 5 zijdalen uniek in Tirol. Op een hoogte van 1.245 meter treft u aangename temperaturen. Daardoor wordt wandelen, zelfs bij hitte, een plezier. U kunt bij ons terecht voor vele eenvoudige, lichte wandelingen tot zware, uitdagende bergtochten. 
 • Stuwmeer Durlassboden: In Gerlos is waterpret gegarandeerd! Het water van het stuwmeer is in de zomer (van eind juni tot eind augustus) opgewarmd tot een aangename temperatuur van 21 graden en is daarmee in Gerlos de place to be! Leren zeilen of surfen is mogelijk bij zeil- en surfschool Gerlos, maar u kunt ook lekker genieten aan de rand van het water, gaan zwemmen of een rondje op de waterfiets. Tevens is er een groot grasveld met kinderspeelweide en ook barbecueën behoort daar tot de mogelijkheden.
 • Aktie: In Gerlos zijn verschillende adrenaline verhogende activiteiten te doen, zoals: Flying Fox, Canoying, Rafting, Paragleiten, Klettersteig, Hochseilgarten, Kletterturm, Erlebnisgarten 
 • Fichtenschloss – Rosenalm: Sparreboskasteel facts:
 • Ongeveer 5.000 m² „Kasteel-Area“
 • 4 beklimbare torens (glijtoren, kraantoren, klimtoren, uitkijktoren)
 • Avonturen speelplaats
 • Water- en zandspeelplaats
 • Boomkruinenweg
 • Kasteelkeuken met barbecue
 • Bouwhut van de sparreboskabouters
 • Rustplaatsen om te ontspannen voor groot en klein

Vakantie voor de gehele familie: Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen hebben we in Gerlos een afwisselend kinderprogramma samengesteld. De wekelijkse programmapunten gaan van spel en plezier bij het stuwmeer ‘Durlaßboden’ naar Canoying tot een fakkeloptocht in de late avond.Terwijl u, als ouders, een wandeling in de bergen maakt, weet u dat uw kinderen in de beste handen zijn. Onze geschoolde medewerkers bekommeren zich liefdevol om de kleine en grotere kinderen.

Voor kinderen en tieners hebben we een wekelijks avontuurlijk programma. U kunt kiezen tussen programma’s van het ‘Familiennest’ en de ‘Teenywahini’, kortom: voor elk wat wils.

Ieder appartement biedt plaats aan 2 tot 5 personen en is 65m2 groot.
2 slaapkamers, ruime woonkeuken, badkamer, toilet, hal, balkon of terras
Wasmachine, droger
Dagelijkse schoonmaak van uw appartement!!!
Covid19-Infos
Appartements BOEK NU

Contact

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

Schischule Gerlos Total, Privatunterricht
Klicken Sie hier, um diese Seite bei Facebook empfehlen zu können. Bereits beim Anklicken werden Daten zu Facebook übertragen.

Social Media

Partner / Sponsors

Elan Skis

Kontakt

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

webdesign by Gerhard Flatscher, 2016
 

Datenschutzhinweis

Diese Webseite nutzt externe Komponenten, wie z.B. Google-Analytics welche dazu genutzt werden können, Daten über Ihr Verhalten zu sammeln. Datenschutzinformationen